Valmentajat

Tällä sivulla on tietoa seuran kilpatanssivalmentajista ja -ohjaajista.

Ryhmien valmentajat

Tepikalla on ryhmissään useita kokeneita valmentajia, jotka tarjoavat oman huippuosaamisensa kaikkien seuran tanssijoiden hyödyksi.

 

Kim Laamanen

Kim aloitti kilpauransa 5-vuotiaana Noormarkussa Time Stepissä vuonna 1982 ja kilpaura päättyi ammattilaisena joulukuussa 2005. Ensimmäiset SM-mitalit tulivat lapsiluokasta vuonna 1987 ja viimeiset ammattilaisten SM-kisoista vuonna 2005. Kim erikoistui vakiotansseihin 19-vuotiaana muutettuaan Jyväskylään. Ammattilaisissa Kim edusti Suomea useissa EM- ja MM-kisoissa vuosina 2002 - 2005, parhaana sijoituksenaan 16. sija EM-kisoissa Saksassa vuonna 2005. Tepikassa Kim on ollut ohjaajana ilman taukoja yhtäjaksoisesti vuodesta 1996.

Ohjattavat ryhmät: Yksityistunnit kaikille taitotasoille ja ikäluokille.
 

Koulutus:

  • STOL:in (Suomen tanssinopettajain liitto) 1. tason ammattilaistutkinto (2002)

  • Suomen tanssiurheiluliiton TASO 1 ja TASO 2 (sisältäen tuomari- ja jurytutkinnot) (1996)

Yhteystiedot:

kim.laamanen@alemana.fi, p. 040 5205510
 

Minä ohjaajana:

Olen valmentanut säännöllisesti vuodesta 1996 asti, ja kilpatanssissa kilpailijana tai valmentajana olen toiminut yhtäjaksoisesti 30 vuotta. Vuosien sekä kokemusten myötä valmentamisen ideologiaani on tullut paljon selkeyttä siitä, mitä eri ikäisten tanssijoitten valmentaminen vaatii. Kaikille yhteistä on se, että vaatimustaso on oltava korkea alusta asti, jotta tanssijalla on halutessaan mahdollisuus kehittyä mahdollisimman pitkälle.

 

Antti-Pekka Pitkänen ja Simone Lehikoinen

A-P ja Simone edustavat Suomea WDSF:n ammattilaisten latinalaistanssikilpailuissa. Osaamistaan he jakavat tällä hetkellä Lasten ja juniorien E-D-ryhmässä, Nuoret/Aikuiset/Seniorit-C-A-ryhmässä. Lisäksi A-P ohjaa Latin Show kilparyhmää ja Simone ohjaa Ladies Latin & Burlesque -ryhmän lisäksi lukioikäisiä SM-tason lattaritanssijoita urheiluakatemian aamutreeneissä.

 

Joni Ihanus ja Kaisu Barck

Olemme Champion luokassa kilpaileva 10-tanssipari. Olemme tanssineet yhdessä vuodesta 2006 lähtien ja valmentajina olemme toimineet nyt viiden vuoden ajan. Opetamme lasten sekä aikuisten alkeiskurssia, aikuisten E-ryhmää sekä aikuisten D-C-ryhmää. Lisäksi Kaisu ohjaa Zumbaa ja seniorijumppaa. Opettajina pyrimme olemaan innostavia sekä positiivisia, jotta tanssitunnit olisivat jokaiselle yhtä positiivinen kokemus.

 

Emmi Hagman

Emmi on tanssinut ja kilpaillut veljensä Eetun kanssa yli 10 vuotta ja hän on kuulunut Suomen vakio- ja latinalaistanssimaajoukkueeseen useiden vuosien ajan.

Aktiivikilpailijana saavutuksina mm. 7 henkilökohtaista SM-mitalia, kirkkaimpana 10-tanssin Suomenmestaruus vuonna 2007.

Ohjattavat ryhmät:Lasten tanssiliikunta + yksityistunnit kaikille taitotasoille ja ikäluokille.

Koulutus:

  • Nuori Suomi -ohjaajakoulutus (2010)

  • Lasten ja nuorten ohjaajakoulutus (2011)

  • STUL:n Seuraohjaajakoulutus (Taso 1) (2012)

  • STUL:n Seuraohjaajakoulutus (Taso 2) (2013)

Yhteystiedot: Puh. (050) 540 3755, email: emmi.hagman(at)hotmail.com

Minä ohjaajana:

Minulla riittää virtaa ja pyrin olemaan iloinen ja kannustava ohjaaja. Osaan myös vaatia paljon valmennettaviltani. Tavoitteenani on saada erilaiset nuoret tanssijat innostumaan lajista, haastamaan itsensä ja nauttimaan liikunnan ilosta.

Vierailevat valmentajat

Tepikalla on ilo ja kunnia saada vierailijoiksi kilpatanssin valmentajia suomen huipulta. He pitävät lukujärjestykseen kuulumattomia ryhmätunteja, sekä antavat yksäreitä seuran jäsenille.

Soile Näsänen

 

Toni Tuominen

Merje Styf ja Luca Rossignoli

Merje kilpailee parinsa Lucan kanssa WDSF:n ammattilaisten vakioissa ja he ovat ehdottomasti maailman huippupareja.

 

Muut seuran ohjaajat

Myös muut Tepikan tanssijat antavat yksityisopetusta kaikille taitotasoille ja ikäluokille. Kysy suoraan alla mainitulta henkilöltä.

NimiPuhelinLisätietoja
Laura Mäkinen  

 

 

Yhteistyössä: