Ohjaajat

Tepikan harrastetanssin ohjaajina toimivat:

 

 

Barck Kaisu: Zumba®

Olen vuonna 2010 valmistunut zumba®-ohjaajaksi. Tunneillani liikutaan latinalaisrytmien tahtiin, pidetään hauskaa, tehdään täysillä ja jokainen saa olla oma itsensä. Kunto kohenee huomaamatta mukavassa porukassa ja hauskojen liikkeiden siivittämänä. Letkeät lantiot, liikkuvat nivelet, hymy huuleen ja zumbaamaan - huumorilla pääsee pitkälle!

 

Könönen Sisko/ Emmi Hagman:  Erityislasten ja eritysaikuisten tanssiliikunta

Olen Sisko Könönen ja ohjaan erityistanssiliikuntaryhmiö apuohjaajan kanssa. Tanssiharrastuksessa olen ollut mukana jo vuodesta -98, kun vanhin poikani aloitti kilpatanssin. Päivisin työskentelen päiväkodissa lastentarhanopettajana. Pohjakoulutukseni sekä erilaiset erityistä tukea tarvitsevien liikuntaan suunnatut täydennyskoulutukset antavat kompetenssia hoitaa tehtävää.

Tanssiliikunta on yksi luovan toiminnan menetelmistä, joka tukee tanssijan itsetunnon kehittymistä sekä positiivista minäkuvaa. Musiikin kuuntelu ja rytmivaihdokset ovat hyviä harjoitteita oman kehon ja liikkeen hallintaan ja se tukee avaruudellisen hahmottamisen taitoa. Tärkeäksi tavoitteeksi ryhmässä nousevat  myös sosiaalisten taitojen harjoittelu, yhdessä tekemisen ilo ja ryhmätilanteissa tarvittavien sääntöjen harjoittleminen. Ryhmissä harjoitellaan helppoja askelsarjoja, koko ryhmän taidot huomioiden.

Yhteistyössä: