Harrastetanssi

Tepikan tanssitarjontaa kuuluvat kilpatanssin lisäksi erilaiset harrastetanssit. Kurssit järjestetään Palokassa, Tepikan tanssisalilla.

Uusille harrastajille ensimmäinen käyntikerta on ilmainen tutustumiskerta, tämän jälkeisistä kerroista veloitetaan normaali ryhmämaksu. Voit tulla tutustumaan ryhmiin ilman ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumislomake tulee täyttää, mikäli päättää jatkaa ryhmässä. Ryhmiin mahtuu hyvin mukaan, ja tarvittaessa voidaan perustaa lisäryhmiä.

Osallistuminen vain joka toinen viikko mahdollista. Sovi asia etukäteen harrastetanssin vastaavan, Kaisu Barckin (barckkaisu@gmail.com) kanssa sähköpostitse ja kerro ao. ryhmän vetäjälle ensimmäisellä tunnilla.

Ryhmät:

LAPSILLE JA NUORILLE:

 

KILPATANSSIN ALKEISRYHMÄ

Palokka tiistai 17.30-18.30

Ryhmässä opetellaan laitinalaistanssien ja vakiotanssien perusaskeleita ja pieniä koreografioita (valssi, tango, quickstep, samba, cha cha, jive)

Aina mukavampi, jos saatte mukaan jo jonkun tutun tytön tai pojan pariksi lapsellenne, toki voi tulla myös ilman paria. Sisarusparit ovat kilpatanssissa myös varsin yleisiä, muutaman vuoden ikäero ei haittaa.

Ohjaajina Joni Ihanus ja Kaisu Barck

LASTEN TANSSILIIKUNTA

Palokka Perjantai 17.30-18.15

Lasten tanssiliikuntatunneilla tärkeintä on liikunnan ilo musiikin ja lorujen siivittämänä. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja arvokas meidän tanssitunneillamme. Motoristen perustaitojen lisäksi opettelemme tanssien perusrytmiikkaa sekä oman kehon mahdollisuuksia tuottaa liikettä luovasti leikinomaisin harjoittein mielikuvitusta ja lasten ideoita hyödyntäen.

 

Ohjaajana Emmi Hagman

ZUMBA LAPSILLE/NUORILLE

Palokka tiistaina 18.30-19.15

Zumba on viime vuosina nopeasti suosiotaan kasvattanut latinalaistansseihin, kuten merengue, salsa, rumba ja mambo pohjautuva liikuntamuoto, josta pitävät kaikki. Tervetuloa iloisiin ja vauhdikkaisiin zumbaryhmiimme! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Ohjaajana Kaisu Barck

AIKUISILLE ja SENIOREILLE:

AIKUISTEN KILPATANSSIN ALKEET

Kilpatanssia voi harrastaa myös ilman, että kilpailisi!

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita! Alkeisryhmässämme tutustut ensin kolmeen vakio- (Hidas valssi, Tango ja Quickstep) ja kolmeen lattaritanssiin (Samba, Cha-Cha ja Jive). Teemme tansseihin yksinkertaisia kuvioita ja parannamme tanssitekniikkaa. Ryhmässä voit harrastaa kilpatansseja rennolla otteella taatusti mukavassa ryhmässä!

Ryhmä kokoontuu tiistaisin kello 17.30-18.30 Tepikan tanssistudioilla Heinämäessä.

Ohjaajina toimivat Joni Ihanus ja Kaisu Barck

ZUMBA AIKUISET

Palokka tiistaina 19.15-20.15.

Zumba on viime vuosina nopeasti suosiotaan kasvattanut latinalaistansseihin, kuten merengue, salsa, rumba ja mambo pohjautuva liikuntamuoto, josta pitävät kaikki. Tervetuloa iloisiin ja vauhdikkaisiin zumbaryhmiimme! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Ohjaajana Kaisu Barck.

SENIORIJUMPPA

Torstaisin 12.30-13.30

Jumpan vetäjänä Kaisu Barck. Kertamaksu 6€/kerta

 

Kaikki mukaan kaverin kanssa!

Tepika ry ei vakuuta harrastajia eikä kilpailijoita. Kilpailevien tanssijoiden on hankittava kilpailulisenssi, joka kattaa myös harjoitustapaturmat. Suosittelemme myös vapaaehtoista vakuutusta harrastajille.

 

Yhteistyössä: